fbpx

Missar vi minns – med Trillingbygg

Fakturor, kunder och projekt – hur arbetar du? Möt Robin, Patrik och Mikael, hantverkarbröderna på Trillingbygg, som tänker tillbaka på den kaosartade vardagen under åren innan de upptäckte Bygglets digitala projektverktyg. Håll i appen, nu kör vi!

Boka demo Läs mer
Bild på tre snickare som står framför en bil full med post-it lappar

Trafikfarlig planering

Bröderna på Trillingbygg tänker tillbaka på hur planeringen gick till innan de skaffade ett digitalt verktyg. Och hur gick det ut över firmabilen? Se filmen och ta kontrollen över dina projekt med Bygglet!

Se klippet här

Göran – nu är det slutbråkat!

Tilläggsarbeten och avvikelser blev sällan godkända och betalda utan bråk. Trillingbygg minns när det gick lite vildare till och man fick sig en oförtjänt sågning i kundmötet. Se filmen och få en mer harmonisk ÄTA-hantering med Bygglet!

Se klippet här

Förfallodatum: jättelängesen

En inkommande leverantörsfaktura påminner Trillingbygg-bröderna om ett arkeologiskt fynd från forntiden (innan Bygglet). Se filmen och få full koll på dina fakturor med Bygglet!

Se klippet här

Vältajmad undanflykt

Pappersarbete och övertid är ett minne blott med Bygglet – men kan med fördel användas som alibi för att ta sig ur långrandiga middagar med svärföräldrarna. Se filmen med Trillingbygg och få en smidig ursäkt du med.

Se klippet här

Boka en kostnadsfri demo idag!

Klicka på knappen och fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig inom kort för att tillsammans bestämma en tid då vi visar dig Bygglet. Du kan också nå oss direkt på 0770-339788

Sugen på mer film från Bygglet TV?

Snacka om oreda

Möt målaren Henrik som färgstarkt talar ut om hur han tillslut blev pappersfri efter att ha hamnat på glid med administrationen. Nu är han aktuell med en checklista för att hjälpa fler hantverkare välja rätt verktyg. 

Se avsnittet här
Bild på en kille med rubriken Snacka om oreda

Arbetslivsräddarna

Se när Team Bygglet rycker ut för att rädda en hantverkare som är ute på riktigt djupt vatten i sitt arbetsliv och håller på att drunkna i pappersarbete. Hur ska det gå? 

Se avsnittet här
Bild av en kille som kliver ur en räddningsbil med loggan Arbetslivräddarna
Superlätt att komma igång ikon

Superlätt att komma igång

Som Bygglet-kund blir du en i familjen. Du får en personlig kontaktperson och ett team som är redo att hjälpa dig.

Många smarta funktioner ikon

Många smarta funktioner

Bygglet är snabbt och genomtänkt. Här hänger alla funktioner ihop och du kan ex. integrera ditt ekonomisystem på bara 5 minuter!

Support i världsklass ikon

Support i världsklass

Vårt supportgäng svarar alltid inom 2 minuter. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila med oss.

Köp ett paket som gör livet enklare

Beställ Bygglet
Bygglet olika paket