fbpx

Arbeta smart med Bygglet i VVS-företaget

Samla alla delar från offerter till inköp, tidrapporterer, eventuella skatteavdrag och fakturering i ett enda projektverktyg.

Boka demo

Förenkla vardagen med ett smart verktyg för projekthantering

Du som arbetar som rörmokare eller på annat sätt inom VVS vet att yrket handlar om så mycket mer än att enbart rensa avlopp, installera rör eller reparera pumpar. Istället måste ofta en stor del av arbetet läggas på administration och dokumentation.

Fakturor, bokföring, beställningar och tidrapporteringar är alla exempel på saker som kan kräva både tid och resurser, inte minst om du håller kvar vid gamla system som innefattar fysiska papper, kvitton, papper, pärmar och miniräknare.

Med Bygglets projektverktyg samlas allt på ett ställe:

 • Planera och skicka offerter
 • Resursplanera och dela ut arbetsorder
 • Tidrapportera och registrera material och artiklar
 • Registera EDI-orderbekräftelser och få dem kopplade till rätt projekt automatiskt

Ett projektverktyg skräddarsytt för alla inom El & VVS

Bli en i familjen ikon

Bli en i familjen

På Bygglet jobbar människor som verkligen bryr sig. Fri support och utbildning ingår alltid och vi hjälper dig igång.

Snabbt och genomtänkt ikon

Snabbt och genomtänkt

Bygglet är snabbt och genomtänkt. Här hänger alla funktioner ihop på riktigt så att du slipper fylla i samma information flera gånger.

Smarta integrationer och kopplingar ikon

Smarta integrationer och kopplingar

Exportera till ditt lönesystem eller kom igång med en integration till ditt ekonomisystem på bara 5 minuter!

Maximera vinsten med effektivare och enklare projekthantering

Många som skaffar Bygglets projektverktyg tror inte att de hade kunnat växa på samma sätt utan det. Och även de som inte vill växa, tjänar ändå ofta mer pengar på varje projekt genom att slippa lägga tid på manuell administration. T.ex. kan många telefonsamtal sparas med Bygglets lättanvända app för rörmokare och andra inom vvs där arbetsorder istället delas direkt till medarbetarna med ett knapptryck. Med Bygglet kopplas också alla dokument och underlag till rätt projekt så du slipper leta.

Därför ska du välja Bygglet:

 • Alla funktioner hänger ihop! Skapa och skicka offerter genom Bygglet som kunden kan godkänna digitalt och som då skapar ett nytt projekt automatiskt.
 • Vi har samarbeten och kopplingar till många stora aktörer: Kom igång med en integration mot ditt ekonomisystem på några minuter, exportera till lönesystemet, och få artiklar från din leverantör eller grossist inlästa.
 • Resursplaneringen är supersmidig och passar toppen för alla VVS-firmor.
 • Fakturera med ett knapptryck. I Bygglet har du koll i realtid på alla underlag från inköp och tidrapporter till ÄTA-hanteringar osv.
Se avsnittet om Arbetslivräddarna här
Bild på två personer som drar upp en gubbe i en papperhög

Slipp flera olika system: Bygglet har allt 

En av de absolut största fördelarna med Bygglet, förutom den effektiva och enkla organiseringen av siffror, kostnader, projekttid och inköp, är att allt faktiskt hänger ihop. Kontorsversionen och appen för dina medarbetare fältarbete synkar i realtid:

 • Skapa enkelt egenkontroller och riskanalyser som blir synliga för alla som behöver ta del av dem
 • Skapa formulär och checklistor, vilket är ett effektivt sätt att kontrollera att allt är på plats i ditt projekt både när det kommer till förberedelser, utförande och efterarbete.
 • Fotografera under projektets gång och ladda enkelt upp bilder i arbetsordern som dokumentation på i vilken fas som arbetet befinner sig i.
 • Om ett projekt inte har gått enligt plan och det måste justeras en aning och du behöver ett godkännande från kunden, då lägger du bara upp det som förslag i Bygglet.

75 000

aktiva Bygglet-användare

1,8 miljoner

genomförda projekt i Bygglet

9 av 10

kunder rekommenderar Bygglet

3

olika språk i appen

Nyfiken på att veta mer om Bygglet?

VVSbranschen har aldrig varit så smidig och så enkel som den är med Bygglet. Aldrig förr har det varit så enkelt att så nära överblicka och följa ex. rörmokarens arbete, och bäst av allt är att alla inblandade sparar både tid och energi och i längden också pengar på ett mer effektivt system att hantera sina projekt på.

Klicka här eller ring oss på 0770-339788