fbpx
Bygglet / Kundservice

Kundservice

Vi hjälper dig att bli framgångsrik med Bygglet

När du blir kund hos Bygglet ser vi det som början på en resa som vi gör tillsammans. Därför får du som kund ett engagerat supportteam, en omfattande FAQ, smarta guider och lärorika webinars som hjälper dig igång och ser till att du får ut så mycket som möjligt av Bygglet. På så sätt får du ut det mesta av verktyget och kan spara både tid och pengar, och vi kan fortsätta att utveckla Bygglet till att bli så bra som det bara går.

Kontakta Customer Success
Gruppbild på hela kundavdelningen på Bygglet
1. Uppstart ikon

1. Uppstart

Vårt engagerade Customer Success-team sätter på max en timme upp Bygglet utifrån ditt företags behov, och du får kostnadsfri utbildning i verktyget, antingen online eller på något av våra kontor. Vi är med dig tills du är redo att köra själv!

2. Support ikon

2. Support

Vårt supportteam är redo att ge dig snabba svar, oavsett om din fråga är stor eller liten. Support via chatt, e-post eller telefon ingår i alla våra paket. Och självklart alltid kostnadsfritt. Du når oss (nästan) alltid inom mindre än 2 minuter!

3. Uppdatering ikon

3. Uppdatering

I takt med att vi utvecklar och förbättrar Bygglet kan du sitta lugn i båten; alla uppdateringar sker automatiskt, så att du alltid har den senaste, bästa versionen av Bygglet.

Bygglets support – 96 % nöjda kunder

Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda, hela tiden. Vårt duktiga supportteam finns där för dig när du har frågor eller funderingar. Ringer du oss har du normalt ett svar inom 2 minuter, och på mail får du svar inom en timme.

Dessutom är Bygglets support alltid helt kostnadsfri för dig som är kund. Lägg dessutom till ett dedikerat team som kommer till jobbet varje dag med målsättningen att göra våra kunder glada och nöjda, så förstår du kanske varför vi har hela 96% nöjda kunder.

Kontakta Supporten
Bild på supporten på Bygglet

Vi vill att Bygglets kundservice ska vara:

Snabb

Ikon: ett hjärta i en pratbubbla

Schysst

Enkel

Våra partners – Tillsammans blir vi bättre

Vi arbetar ständigt tillsammans med våra partners för att ge dig som kund en bättre upplevelse. Bland annat arbetar vi med ett flertal redovisningsbyråer som även är integrerade direkt i Bygglet kostnadsfritt. Dessa redovisningsbyråer har vi sammanställt på en karta över hela Sverige, så du kan se vilken byrå som ligger dig närmst!

Se våra partnerbyråer
Profilbild på Maria Utbult som jobbar som säljchef på Bygglet

Få mer med Bygglet

Som kund till Bygglet får du, förutom marknadens bästa projektverktyg, en hel rad fantastiska förmåner inom en mängd områden. Ta del av rabatter, få kontakt med duktiga, Bygglet-certifierade redovisningsbyråer och mycket mer.
Läs mer om förmåner

Fråga våra kunder

”Jag tappade 421 kilo med Bygglet”

Glöm stegräknare och 5:2-metoden. Det snabbaste sättet att slimma till sig är förmodligen att använda Bygglet. Fråga bara Sandor på Göteborgs Måleri & Co AB, ett företag som lyckats banta bort nästan allt papper från kontoret.

Fråga våra kunder

”Det var verkligen katastrof – och nu är det succé”

– Innan Bygglet var det katastrof, det var verkligen det. Vi körde med handskrivna lappar och miniräknare, och ändå hade vi ingen koll på projekten. Det var ohållbart, helt enkelt, säger Tommy Bitsch, VD på Heaver Bitsch Bygg.