fbpx

Smidigt projektverktyg för alla elektriker

Som elektriker får du en oslagbar koll på helheten med Bygglet. Alla funktioner hänger ihop och kopplas enkelt ihop med olika grossister och ekonomiprogram.

Boka demo

Håll reda på alla dokument, kvitton och tidrapporter med ett enda verktyg

För Sveriges elektriker kommer Bygglets app och digitala projektverktyg som ett brev på posten. Aldrig förr har det varit så enkelt att hantera firmans projekt som nu.

Det har länge funnits många spridda verktyg i elbranschen. Men med Bygglet samlas allting på ett enda ställe. Det är kort sagt ett hjälpmedel som levererar en oslagbar helhetslösning för elektriker.

Ett urval av alla smarta funktioner som effektiviserar elfirman:

 • Skapa och skicka offerter som kan signeras digitalt
 • Planera och skicka enkelt arbetsorder och projektinformation till alla inblandade
 • Tidrapportera och registrera material och artiklar
 • Exportera tidrapporter till löneprogram och fakturera med ett knapptryck

Användarvänligt verktyg med support i värdsklass

Vi bryr oss på riktigt ikon

Vi bryr oss på riktigt

Glöm långsamma, krångliga och oschyssta system. Vi hjälper dig igång på nolltid och du får kostnadsfri support via chatt, telefon och mail.

En oslagbar helhet ikon

En oslagbar helhet

I Bygglet hänger alla funktioner ihop vilket sparar både tid och frustration. T.ex. kan ett projekt skapas automatiskt när offerten signerats!

Tidrapportering och löneutbetalning ikon

Tidrapportering och löneutbetalning

Med smarta kopplingar och integrationer kan du enkelt exportera data till ditt lönesystem och synka faktureringen med ditt ekonomisystem.

Med Bygglets projektverktyg förenklar du vardagen, sparar tid och tjänar mer pengar

Siffror, administration, fakturering, beställningar.. ja allt blir mycket enklare med Bygglet. Många elektriker sitter fortfarande manuellt och går igenom papperskvitton och sparar dokumentation i pärmar. Istället kan du och dina medarbetare skippa att tidrapportera för hand eller försöka komma ihåg rätt: Nu kan ni använda Bygglets användarvänliga app för elektriker och andra i byggbranschen för att enkelt fylla i när ni jobbat. I appen kan ni också ange eventuellt material som behövt användas och vilka resekostnaderna varit.

Ta din elfirma till nästa nivå med Bygglet:

 • Arbeta, planera och kommunicera mer effektivt med dina kollegor.
 • Utöver att vara ditt smarta projektverktyg får du som Byggletkund fantastiska rabatter på bland annat drivmedel, ett fullspäckat nyhetsbrev med tips och trix om projekthantering varje månad och kostnadsfria webinar.
 • Rätt man på rätt plats i rätt tid med rätt material och förutsättningar: enklare blir det inte för dig som elektriker!
 • Följ i realtid hur det går i firman: alla underlag från inköp och tidrapporter till ÄTA-hanteringar samlas i en tydlig översikt
Se avsnittet om Arbetslivräddarna här
Bild på två personer som drar upp en gubbe i en papperhög

Få mer tid över till det roliga

Bygglet är nummer ett när det kommer till att effektivisera och förenkla arbetsflödet för elektriker. Genom att använda Bygglet för bland annat tidrapportering, projekthantering eller allmänt som ett affärssystem sparar du massor av tid:

 • Skapa enkelt egenkontroller och riskanalyser som blir synliga för alla som behöver ta del av dem
 • Skapa formulär och checklistor, vilket är ett effektivt sätt att kontrollera att allt är på plats i ditt projekt både när det kommer till förberedelser, utförande och efterarbete.
 • Fotografera under projektets gång och ladda enkelt upp bilder i arbetsordern som dokumentation på i vilken fas som arbetet befinner sig i.
 • Om ett projekt inte har gått enligt plan och det måste justeras en aning och du behöver ett godkännande från kunden, då lägger du bara upp det som förslag i Bygglet.

75 000

aktiva Bygglet-användare

1,8 miljoner

genomförda projekt i Bygglet

9 av 10

kunder rekommenderar Bygglet

3

olika språk i appen

Nyfiken på att veta mer om Bygglet?

Koppla inköp till rätt projekt automatiskt och överblicka projektets kostnader i realtid. Med Bygglet missar du aldrig en faktura och får betalt i tid.

Klicka här eller ring oss på 0770-339788