fbpx
Bygglet / Branschkoll

Lyssna inte på snacket – få fakta om hur ditt företag står sig.

Bygglet erbjuder det ledande digitala projektverktyget för hantverkare – och har därför bra koll på branschen. Nu vill vi gärna hjälpa dig att se till att du tar rätt betalt.

Jämför din timpenning & dina påslag med branschen

Det kostar dig inget. Men i bästa fall kan vi inspirera dig till att höja din priser.

Timpenning i "{{selectedIndustry}}"

Snittpris
{{price}} kr/h

Här ser du hur mycket olika företag i din bransch tar betalt. Ju högre stapel, desto fler timmar faktureras till den timpenningen. Några få har väldigt låg timpenning och några få har väldigt hög – de flesta ligger spridda runt mitten.

Ligger din timpenning över snittet?

Det är ofta en indikation på att ditt företag har fått rull på affärerna. Det brukar i sin tur innebära att det blir allt mer pappersarbete att hålla reda på. Då kan Bygglet göra stor skillnad. Det tråkiga tar mindre tid, så att du kan fokusera på det riktiga arbete – som drar in pengar.

Ligger din timpenning under snittet?

Det behöver inte vara ett problem – och kan rent av vara nödvändigt i början av ett företags resa. Men ju snävare marginaler, desto viktigare med hög effektivitet. Bygglet är framtaget för att spara tid och pengar åt dig som företagare.

Påslag i "{{selectedIndustry}}"

Snittpåslag
{{snittpaslag}}

Här ser du hur stora påslag olika företag i din bransch har. Ju högre stapel, desto fler företag har just den nivån av påslag. Några få har väldigt låg timpenning och några få har väldigt hög – de flesta ligger spridda runt mitten. Med Bygglet blir det lättare att hålla reda på dina kunder och deras olika påslag.