fbpx
Bygglet / Om oss

Bygglet gör livet enklare för Sveriges alla byggbolag

Bygglet grundar sig på en väldigt enkel idé: det ska inte vara ett projekt att driva projekt. Företag inom bygg och entreprenad, oavsett om det är inom måleri, anläggning eller installation och service, ska få ägna sig åt det som de är bra på och brinner för. Bygglet ingår i SmartCraft-familjen som är en ledande leverantör av digitala lösningar och tjänster (SaaS) till hantverkare och hantverksbolag i Norden. Tillsammans har koncernen 115 000+ användare som stöttas av 200 anställda på 15 kontor i Sverige, Norge & Finland.

Läs mer
4.7
1 stjärnor 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Utmärkt

Baserat på kundomdömen för Bygglet

Eller Beställ direkt

Snabbare ikon

Snabbare

Vi sätter alltid våra kunder i främsta rummet, och det innebär bland annat att vi är snabba i svängarna och lyhörda för era önskemål.

Schysstare ikon

Schysstare

Vi tror på att göra det lilla extra för våra kunder, och vi jobbar hårt för att hitta de bästa lösningarna för varje företag. Vi vill också vara en schysst arbetsgivare som tar hand om vårt team.

Enklare ikon

Enklare

Krångla inte till det! Den enklaste lösningen är ofta den bästa, och det gäller i allt vi gör, från Bygglet som verktyg till Bygglet som företag. Vi försöker alltid vara enkla, även om det inte alltid är det lättaste.

Vi växer med er!

Att hjälpa våra kunder att bli framgångsrika ger oss en stabil tillväxt. Bygglet har gått från 3 till nära 40 medarbetare och 62 miljoner kronor i omsättning på några få år. När Financial Times listade de 30 starkaste bolagen i Norden, då fanns vi med på listan. Och tre år i rad har Dagens Industri utnämnt oss till Gasell, det vill säga ett verkligt lönsamt företag som växer snabbt.

Och allt detta tack vare att våra kunder rekommenderar oss till sina kollegor i branschen – år efter år!

Kontakta oss!

Snabbfakta om Bygglet

Grundat: 2010
Ägare: SmartCraft
VD: Hanna Konyi
Antal anställda: 41
Huvudkontor: Gamlestaden i Göteborg

Utmärkelser

Du hittar oss också här

Bygglet är en del av SmartCraft som är en ledande leverantör av digitala lösningar och tjänster (SaaS) till hantverkare och hantverksbolag i Norden. Tillsammans har koncernen 115 000+ användare som stöttas av 189 anställda på 14 kontor i Sverige, Norge & Finland.

Var med och gör Bygglet starkare.

Vi letar alltid efter nya talanger som utmanar oss och gör oss bättre, för våra kunders skull. För att platsa i vårt team bör du vara en driven, prestigelös person som alltid söker den bästa lösningen. Som arbetsgivare lovar vi på Bygglet en kultur med högt i tak och möjlighet att växa i snabb takt.

Låter det som något för dig?

Läs mer på vår karriärsida