fbpx

Digital projekthantering för måleriföretag

Med Bygglet samlas alla delar av projekthanteringen i målerifirman digitalt och du får en tydlig översikt hela vägen från offert till faktura.

Boka demo

Hantera och planera målarfirmans projekt hur enkelt som helst

Bakom ett färdigt projekt i måleribranschen som konsumenten är nöjd med ligger ofta inte bara ett arbete med att slipa, tejpa och doppa penseln i målarburken om och om igen.

Merparten av projektet handlar ofta istället om att räkna på hur mycket material som kommer gå åt, hur lång tid det kommer ta och vem som kan vara på rätt plats vid en tidpunkt som passar kunden.

Med Bygglets projektverktyg blir det lättare att:

 • Hantera offerter
 • Resursplanera
 • Tidrapportera och registrera material och artiklar
 • Fakturera

Ett projektverktyg skräddarsytt för alla målare:

Förenklar vardagen för alla ikon

Förenklar vardagen för alla

Tillgängligt i både dator och mobil ikon

Tillgängligt i både dator och mobil

Effektiviserar administrationen ikon

Effektiviserar administrationen

Spara tusentals kronor och effektivisera administrationen

Redan från projektets start kommer Bygglet att innebära stor avlastning för dig och din verksamhet. Verktyget och appen för målare och andra i hantverksbranschen, förenklar och digitaliserar allt som tjänar på att digitaliseras. Från det att du får in en förfrågan från en kund kan du t.ex. använda Bygglet för att skapa och skicka en offert. Offerten kan sedan kunden svara på digitalt och om du får accept skapas ett projekt automatiskt i Bygglet med information från offerten. Likadant när du ska fakturera, då samlas alla inrapporterade timmar och registrerat material och andra underlag på fakturan med ett enda knapptryck. 

Nu är det slut med att…

 • Samla på kvitton, ordrar och tidrapportering från dina målare i pärmar som tar plats i bokhyllan.
 • Bli frustrerad och behöva utföra det tidskrävande arbetet att räkna ihop alla kostnader för hand, dubbel- och till och med trippelkolla att allt är i sin ordning, innan det känns redo att leverera fakturan till kunden.
 • Behöva fördröja projektet på obestämd tid eftersom någonting i arbetet behöver justeras under arbetets gång och du behöver kontakta medarbetare och kunder för att få ett godkännande
Se avsnittet om Arbetslivräddarna här
Bild på två personer som drar upp en gubbe i en papperhög

Gynnar dig även i fältarbetet 

En av de absolut största fördelarna med Bygglet, förutom den effektiva och enkla organiseringen av siffror, kostnader, projekttid och inköp, är att Bygglets app för målare gynnar er även i själva fältarbetet när ni är ute och målar:

 • Skapa enkelt egenkontroller och riskanalyser som blir synliga för alla som behöver ta del av dem
 • Skapa formulär och checklistor, vilket är ett effektivt sätt att kontrollera att allt är på plats i ditt projekt både när det kommer till förberedelser, utförande och efterarbete.
 • Fotografera under projektets gång och ladda enkelt upp bilder i arbetsordern som dokumentation på i vilken fas som arbetet befinner sig i.
 • Om ett projekt inte har gått enligt plan och det måste justeras en aning och du behöver ett godkännande från kunden, då lägger du bara upp det som förslag i Bygglet.

75 000

aktiva Bygglet-användare

1,8 miljoner

genomförda projekt i Bygglet

9 av 10

kunder rekommenderar Bygglet

3

olika språk i appen

Nyfiken på att veta mer om Bygglet?

Måleribranschen har aldrig varit så smidig och så enkel som den är med Bygglet. Äntligen kan ni få koncentrera er på det ni faktiskt gör bäst – nämligen att få måla och skapa hållbara resultat med färgglada leenden på läpparna. 

Klicka här eller ring oss på 0770-339788