fbpx
Bygglet / Räknare

Varför ska du välja Bygglet? Det kan du räkna ut själv.

För att kunna räkna ut hur mycket du kan spara behöver vi veta ett par saker om ditt företag. Dra i reglagen nedan och klicka sedan på Kalkylera för att få svaret.

Antal anställda

{{num}}

Antal projekt i månaden

{{(index + 1) * 5}}

Antal leverantörsfakturor i månaden

{{(index + 1) * 20}}

Ditt företag är speciellt – vi måste nog räkna manuellt istället

Tyvärr kunde vi inte få fram ett tillförlitligt resultat för ditt företag. Det beror på att vår förenklade kalkylator bara räknar på projekt- och fakturahantering, vilket passar de flesta företag. Men ni ser ut att ha många anställda, men förhållandevis få projekt (som gissningsvis är ganska stora). Då ligger det i sakens natur att ni inte sparar så mycket tid på smartare fakturering. Däremot kanske våra funktioner för ÄTA-hantering, tidrapportering och egenkontroller kan göra stor skillnad för er effektivitet? Kontakta oss gärna så kan vi räkna på det.

Boka demo

Du kan spara

{{resultLocale}} kr/år

…och {{resultHour}} timmar. Och då har vi ändå rundat av neråt!

Vår långa erfarenhet gör att vi vet hur mycket företag brukar spara med vår hjälp. Därför får du här en kvalificerad uppskattning av hur mycket just ditt företag kan spara. Tänk då på att vi har förenklat och räknat lågt, för vi tjänar inget på glädjekalkyler. Troligen är vinsten med vårt digitala projektverktyg ännu större – inte minst om du räknar in ökad arbetsglädje.

Baserat på din kalkyl rekommenderar vi paketet {{resultBundle}}.

{{resultBundleText}}

Läs mer om våra paket

i Så har vi räknat

Det tar mycket tid att hantera projekt. Enligt vår erfarenhet tar det utan vårt tidsbesparande verktyg, i genomsnitt 2 timmar per projekt att offerera, tidsredovisa, resursplanera, sammanställa alla tider och inköp samt att fakturera. Vi räknar med ett relativt lågt timpris på 400 kr/timme och då blir kostnaden för projekthantering 800 kr – för varje projekt. Det tar även tid att hantera leverantörsfakturor. Vi har räknat med att det kostar 20 kr per hanterad faktura, vilket motsvarar 3 minuter. För att förenkla uträkningen har vi dragit av kostnaden som du skulle ha för att använda Bygglet, men den är inte särskilt stor i sammanhanget. Beroende på hur många anställda du har så anpassar sig kalkylen efter vilket paket som bör passa ditt företag bäst.

Boka kostnadsfri demo