fbpx

Var med och digitalisera byggbranschen

Bygglet är det ledande projektverktyget för små till medelstora byggföretag. Vi drivs av att göra skillnad i branschen och förbättra vardagen för våra kunder. Vi växer snabbt och här finns stora möjligheter att utvecklas. Nyfiken?

Se lediga jobb
Bild på hunden Brutus med solglasögon

Varför Bygglet?

Bygglet är mer än ett jobb – det är en möjlighet att vara med och driva förändring i en hel bransch. Våra företagsvärderingar grundar sig i tre ledord som genomsyrar allt vi gör: Generositet, Befrielse och Trygghet. Hos oss omfamnar vi digitalisering och den senaste tekniken för att stötta både våra kunder och anställda.

Välkommen till jobbet där du driver och revolutionerar digitaliseringen av Byggbranschen!

Se filmen

Tillsammans blir vi Bäst!

Vi strävar efter att vara Sveriges skönaste arbetsplats. Vi vill bygga ett team som jobbar ihop mellan avdelningar och där alla skall få möjligheten att utveckla sin fulla potential inom sitt område. Vi har gemensamma mål, firar våra framgångar och fortsätter att utvecklas, både som individer och företag.

Tillsammans förbättrar vi möjligheten för små och medelstora bolag inom byggbranschen att driva företag!

Läs mer om våra olika team

Våra kontor

Göteborg ikon

Göteborg

I Göteborg sitter vi i en före detta lokverkstad som byggts om till en hypermodern och cool kontorsmiljö.

Malmö ikon

Malmö

Vårt fräscha kontor i centrala Malmö ligger i Bellevue kontorshotell och man kommer snabbt ut på någon av ringvägarna.

Stockholm ikon

Stockholm

I Stockholm är vårt mysiga kontor centralt beläget och lätt att ta sig till nära Karlsberg.

Nyköping ikon

Nyköping

Vårt centrala kontor i Nyköping ligger via Nyköpings Nyföretagarcentrum med fin utsikt över Nyköpingsån.

Mora ikon

Mora

Helt centralt, på fina kyrkogatan i Mora ligger vår lilla utvecklingsfileal.

Vi bryr oss:

En mängd förmåner

Som nyanställd hos oss ser vi till att ta väl hand om dig. Du får tillgång till förmånsportalen Benify och dess många rabatter och vi erbjuder även företagshälsovård med fokus på dig och din hälsa. Vi hjälper dig också att spara för nu och senare och har tagit tagit fram ett förmånspaket med bolåneerbjudande och rabatt på privatförsäkringar. Du får även sjukförsäkring och en pensionsavsättning utan kapitalavgifter.

Balans mellan privatliv & arbetsliv

Även om vi är många som älskar vårt jobb är balansen viktig för oss. Vi är en flexibel arbetsplats där vi uppmuntrar till ledighet och flexibla arbetstider för att kunna få ihop vardagspusslet. För att kunna ta en välbehövlig paus ibland erbjuder vi även pingisbord, golfsimulator och spelrum på kontoret i Göteborg.

Stora utvecklingsmöjligheter

Bygglet tillhör en koncern med flera bolag i Norden som levererar digitala lösningar till hantverksbranschen, vi har kontinuerliga one-to-one samtal för att alla medarbetare ska känna sig hörda och kunna utveckla våra team. Medarbetarsamtal och lönesamtal sker årligen.

En fantastisk arbetsmiljö

På våra fina kontor föredrar vi en öppen planlösning men med möjligheter att gå in i avskilda rum och möteslokaler. Vi har flera kontor runtom i Sverige och i Göteborg sitter vi i ett vackert gammalt lokstall. I arbetsmiljö-arbetet ingår även att vi hittar på flera aktiviteter tillsammans, så som AW’s, julfester och konferensresor.

Bild på Kajsa Andersson som jobbar på marknadsavdelningen på Bygglet

Citat från våra medarbetare

“Jag älskar att jobba på Bygglet eftersom det är ett företag som vuxit väldigt fort men samtidigt har mycket potential kvar. Det finns ett stort driv på alla avdelningarna och här blir man verkligen lyssnad på. Alla gör också sitt bästa för att göra vardagen enklare för våra kunder och engagemanget vi får tillbaka från dem är stort!”

Kajsa Andersson
Marknadskoordinator sedan 2019

Bild på Max Johansson som jobbar som säljare på Bygglet

Citat från våra medarbetare

“Under mina år här har jag sett företaget växa mycket. Jag älskar friheten i hur jag kan fördela mina arbetstimmar och utföra mitt arbete. Den bästa delen av mitt jobb är att jag skapar kontakter och bygger relationer med potentiella kunder, men också med mitt team och mina kollegor. Jag uppskattar också att jag får vara mig själv och uttrycka mina åsikter, värden och min personlighet.”

Max Johansson
Innesäljare sedan 2015

Snabbfakta om Bygglet

Grundat: 2010
Ägare: SmartCraft
VD: Hanna Konyi
Antal anställda: 41
Huvudkontor: Gamlestaden i Göteborg

Utmärkelser

Bild på loggor över utmärkelser för Bygglet 20222

Du hittar oss också här

Jobbansökan

Vi letar alltid efter nya talanger som utmanar oss och gör oss bättre, för våra kunders skull. För att platsa i vårt team bör du vara en driven, prestigelös person som alltid söker den bästa lösningen. Som arbetsgivare lovar vi på Bygglet en kultur med högt i tak och möjlighet att växa i snabb takt.

Låter det som något för dig?

Se våra lediga jobb

41

medarbetare

7

olika avdelningar

4

kontor runtom i Sverige

65 000

aktiva Bygglet-användare

Bygglets historia

Bygglet grundades 2010 på en enkel idé: det ska inte vara ett projekt att driva projekt. Sedan dess har Bygglet gått från 3 till över 40 medarbetare och 90 miljoner kronor i omsättning. När Financial Times listade de 30 starkaste bolagen i Norden, då fanns vi med på listan. Och fem år i rad har Dagens Industri utnämnt oss till Gasell.

f