fbpx
Bygglet / Våra olika team

Våra olika team

Försäljning

Det krävs mod och kreativitet för att hjälpa byggföretag att bli mer digitala. Idag jobbar våra utesäljare mer som rådgivare och specialister kring hur våra kunder kan bedriva sin verksamhet mer effektivt. För oss är fokus större på att våra kunder blir mer framgångsrika än att sälja vårt system. Vi ställer frågor och lyssnar för att på djupet förstå kundernas behov och för att säkerställa att det vi kan erbjuda är det rätta på deras resa. Lösningen vi sedan erbjuder backas alltid upp av vårt Customer Successteam som hjälper kunderna igång på ett smidigt sätt och som alltid finns tillgängliga för frågor. Som team når vi framgång!

Bild på Bygglets säljteam

Customer Success

På Bygglet ligger vårt fokus långt ifrån bara om att sälja, sälja, sälja. Det är istället av största vikt att vi inte bara lämnar våra kunder efter köpet, utan ser till att de faktiskt kommer igång ordentligt och får så stor nytta av Bygglet som möjligt. I Customer Success-teamet har vi därför nära kontakt med säljarna för att stämma av och följa upp vilka förutsättningar varje enskild kund har. Vi är lyhörda för vad våra kunder tycker och tänker och vi håller både utbildningar och webinars för att se till att våra kunder hela tiden är uppdaterade med det senaste.

Bild på Bygglets CS team

Support

Det ska inte vara ett projekt att driva projekt. Även om Bygglet är enkelt att använda så är vi alltid redo att svara alla sorters frågor, både stora och små, och att hjälpa våra kunder i sitt användande av verktyget. Vi strävar efter att svara så snabbt vi hinner på både mail, chatt och telefon och håller ofta en svarstid under två minuter. Vi är ett dedikerat team som varje dag kommer till jobbet med målsättningen att göra våra kunder glada och nöjda, och kanske är det därför som vi har hela 96% nöjda kunder och en fantastisk NPS-score på 62%

Bild på Bygglets support

Produktutveckling

Varje kodsträng vi skriver förbättrar vardagen för tusentals hantverkare. Produktägaren och Utvecklingsteamet jobbar tätt ihop för att skapa det bästa flödet som existerar från offert till faktura. Våra beslut förankras alltid tillsammans med våra kunder. Hos oss handlar det inte om drift, utan alltid om utveckling och innovation. Vi lär oss och utvecklas genom att omfamna ny teknik, för att fortsätta erbjuda en marknadsledande och kundfokuserad systemlösning till våra kunder. Vi välkomnar nya teammedlemmar till vår spännande företagsresa!

Bild på del av Bygglets utvecklingsteam

Administration & Ekonomi

Bakom kulisserna håller vi i trådarna och skapar den drivande strukturen och ordningen som är stommen för att Bygglet ska kunna leverera och utveckla vårt verktyg framåt. Med skarpa ögon och transparans ser vi till att varje medarbetare och kund känner sig trygg och blir sedd samt med en värmande hand får hjälp med stort som smått. Vi genomför ett gediget arbete för att kontinuerligt upprätthålla de starka ekonomiska nyckeltal som kommit att särskilja Bygglet från mängden.

Bild på Bygglets anställda som sitter i köket

Marknad

Med ett öga för det grafiska och det strategiska är marknadsavdelningen vital för att marknadsföra företagets vision och mission. Kreativitet sprudlar, men en av våra viktigaste uppgifter är också att se till att företagets ansikte utåt är enhetligt och utstrålar Bygglets humor, positivitet och kärlek för våra kunder. Vi koordinerar och producerar mycket material som förenklar för våra kunder att hitta det de ska, men vår kommunikation och vårt samarbete sker också med nya byggföretag och partners.

Bild på Bygglet och Smartcraft Sweden marknadsteam

{{post.staff_details.position}}

{{post.title.rendered}}

{{post.staff_details.phone}}

{{selectedCoworker.staff_details.position}}

{{selectedCoworker.title.rendered}}

{{selectedCoworker.staff_details.phone}}