Bygglet / Integrationer

Inget krångel – enkla kopplingar till dina system

I Bygglet gör du enkelt kopplingar till ledande bokföringsprogram samt alla löneprogram som följer PAXml-standard. Du kan också smidigt läsa in artikelregister med dina egna priser och rabatter samt koppla på EDI-följesedlar. På så sätt får du ut mer av Bygglet, samtidigt som du sparar tid.


Lönesystem

Artikelregister

Koppling till ledande Artikelregister

Bygglet har koppling till de flesta stora leverantörerna inom installation. Detta innebär att du automatisk kan få Ahlsells, Dahls, Solars mfl. prislistor inlästa och kontinuerligt uppdaterade i ditt system. Därefter kan du i Bygglet skapa unika prislistor för just dina kunder. I Bygglet lägger du upp dina artiklar för snabbare och enklare offerering, rapportering och fakturering. Eftersom registret har stöd för både inköpspriser och försäljningspriset, får du dessutom full kontroll på dina marginaler.

Storel

Storel drog igång 1973 i Göteborg och är idag en rikstäckande elgrossist som tillhandahåller ett brett spektrum av hållbara och innovativa produkter och tjänster för automation, tekniska lösningar och energieffektivisering. De har ett brett och komplett produktsortiment för elinstallatörer, industri, elnät, kommersiella fastigheter och privata bostäder. Med integrationen till Bygglet kan dina materialinköp från Storel läsas in automatiskt – rakt in på rätt projekt och på rätt faktura!