fbpx

Hantverkarnas egna Gameshow

Bygglet Challenge är tävlingen där företagets vardagspussel har förvandlats till roliga Gameshow-utmaningar. Häng med när Trillingbygg-bröderna Robin, Patrik och Mikael, kända från SVT-programmet ½ rum och kök, utmanar varandra och utforskar fördelarna med Bygglet på ett helt nytt sätt.

Läs mer

Snickarglädjen

I detta avsnitt av Bygglet Challenge är temat Tidrapportering. Hur lång tid tar det egentligen att utföra ett jobb? Ja det kan vara svårare att uppskatta och komma ihåg i efterhand, än vad man tror. I det här avsnittet tävlar trillingarna i Trillingbygg om vem som bygger ihop en möbel snabbast, och på rätt uppskattad tid.

   Tidrapportering

Med Bygglets projektverktyg kan du ge exakta estimat och få full koll på tidrapporteringen

Se avsnittet här

Sortera mera

I detta avsnittet handlar det om att planera och administrera projekt. Trillingarna måste fokusera för att hinna utföra dagens sysslor (som råkar vara att sortera hantverks-relaterade ord i bokstavsordning), men det blir inte lätt eftersom så mycket annat pågår runt om hela tiden: någon borrar utanför, en anställd frågar något knepigt och när de precis börjar bli klara dyker det plötsligt upp fler saker som ska in i sorteringen.

 Projektplanering

Med Bygglets projektplanering får du färre oväntade händelser, och mer tid över att faktiskt hantera de om de ändå skulle dyka upp.

Se avsnittet här

Pusslet

Att planera sina resurser är ibland utmanande, vilket detta avsnitt ger oss en inblick i. För visst kan det ibland kännas som ett pussel att få rätt man på rätt plats, och i rätt tid? I det här avsnittet lägger trillingarna just puzzel, men precis som i verkliga livet blir de konstant störda av oväntade händelser som vår programledare enträget ser till: att revisorn hört av sig, att dottern blivit sjuk på dagis och att två jobb har blivit dubbelbokade.

 Resursplanering

Med Bygglet får du full koll på vem som ska vara vart på vilken tid.

Se avsnittet här

Kommer du ihåg?

I detta avsnittet sätts Trillingarnas minne på prov genom att de ska memorera hur många verktyg som ligger utplacerade på en bricka. Tävlingen är baserad på att många olika delar av ett projekt ofta bara finns i huvudet på den ansvarige, och att det är svårt att komma ihåg allt – innan de skaffar Bygglet såklart. Det fungerar kanske tillfälligt, men ställer ofta till bekymmer vid faktureringen då det blir svårt att faktiskt komma ihåg alla olika delar och att fakturera rätt.

Fakturering och Leverantörsfakturor

Med Bygglets projektverktyg ser du direkt vad du ska fakturera och behöver inte hålla allt i huvudet.

Se avsnittet här