fbpx
Bygglet / Bygglet Partner

Tillsammans hjälper vi våra kunder

Som partners hjälper vi varandra att hitta de bästa lösningarna och förmånerna för våra kunder. Idag har vi redovisningsbyråer och bygghandlare som partners såväl som gymnasieskolor, IT-konsulter och Copy/Print-företag. Läs mer om våra olika partnerskap eller hör av dig om du vill veta mer!

Kontakta partneransvarig Läs mer
4.7
1 stjärnor 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Utmärkt

Baserat på kundomdömen för Bygglet

Eller Beställ direkt

Bild på lika loggor med koppling och integration till Bygglet
Starkare tillsammans ikon

Starkare tillsammans

Låt oss dra nytt av varandras styrkor och stärka våra respektive erbjudanden. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder och medlemmar ett större värde och ett bättre yrkesliv.

Nå ut till fler ikon

Nå ut till fler

Bygglet har över 75 000 användare i flera tusen unika företag. Som Bygglet Partner kan du nå ut till dem alla och delta i nätverk.

Samla hela branschen ikon

Samla hela branschen

Bygglet har kunder från i stort sett hela byggbranschen. Det gör oss till en unik samlingsplats för vitt skilda företag.

Redovisningsbyråer

Du som driver eller jobbar på en redovisningsbyrå vet väl om att du kan få tillgång till våra gemensamma kunders Bygglet-konto, för att kunna stötta våra kunder i deras verksamhet på bästa sätt. Du har också möjlighet att få kick-back när du rekommenderar Bygglet för dina kunder.

Se våra partnerbyråer Läs mer om att bli partner
Bild på en tjej som sitter framför datorn och skrattar med uppmaning om att bli Bygglet byråpartner

Branschorganisationer

Vill du som driver branschorganisation kunna erbjuda era medlemmar ett riktigt bra pris på Bygglet och fina förmåner? Då ska ni bli Bygglet Partner.

Se våra partnerorganisationer Bli partner

Förmånspartners

Dra nytta av Bygglets stora räckvidd. Och nå ut med dina erbjudanden till fler än 50 000 användare i alla delar av byggbranschen.

Bli förmånspartner idag

Gymnasieskolor

Som gymnasieskola kan du bli Bygglet Partner, så får era praktikelever använda Bygglet helt kostnadsfritt. Ni får genom tidsredovisningen bra översikt på vad de gör, och de förbereds på att jobba med ett modernt digitalt verktyg, så att de är redo för verkligheten och framtiden.

Få Bygglet kostnadsfritt

Rekommendera Bygget!

Här kan du snabbt och enkelt anvisa oss företag som du tror kan vara intresserade av Bygglet. För varje ny kund får du en kick-back, och kunden en mycket enklare och effektivare hantering av alla sina projekt.

Rekommendera här

Intresserad av att bli Partner? Hör av dig eller boka en tid så pratar vi!

Maria Utbult – Head of Sales

maria.utbult@smartcraft.com
0720-76 92 98

Maila Maria
Profilbild på Maria Utbult som jobbar som säljchef på Bygglet