fbpx

Är det dags för ett projektverktyg?

Bygglet är det ledande digitala projektverktyget för hantverkare med 75 000+ användare. Vårt verktyg är enkelt men med många smarta funktioner för att underlätta din vardag. Du får personlig service och ett riktigt bra pris. 

Boka en kostnadfri demo
Bygglets projektverktyg finns i både dator och mobil

Har du dator och mobil? Vi ordnar resten

Vårt digitala projektverktyg är anpassat för hantverkarens vardag och det är riktigt enkelt att komma igång med och att använda. Vårt mål är att hjälpa er att hitta ett system som faktiskt passar och funkar för er verksamhet. Vi besvarar alla frågor du har och hjälper dig igång på nolltid.

Superlätt att komma igång ikon

Superlätt att komma igång

Som Bygglet-kund blir du en i familjen. Du får en personlig kontaktperson och ett helt team som är redo att hjälpa dig komma igång och att utbilda din personal.

Många smarta funktioner ikon

Många smarta funktioner

Bygglet är snabbt och genomtänkt. Här hänger alla funktioner ihop på riktigt och du kan ex. vara igång med en integration till ditt ekonomisystem på bara 5 minuter!

Support i världsklass ikon

Support i världsklass

Vårt supportgäng svarar alltid inom 2 minuter och får i snitt 4,96 av 5 i betyg på alla ärenden de tar emot. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila med oss.

Lyssna på en kund som började från noll

”Det var verkligen katastrof – och nu är det succé”, berättar Tommy Bitsch, vd och ägare på Heaver Bitsch Bygg i Kungsbacka.

– Vi körde med handskrivna lappar och miniräknare, och ändå hade vi ingen koll på projekten. I vissa projekt missade vi att registrera tid, och det är allt annat än bra för businessen. Det var ohållbart, helt enkelt.

Läs fler kundcase
checklista mockup

Krångligt att välja bland alla system?

Eftersom ett projektverktyg har stor effekt på hela företaget är det viktigt att ditt val är genomtänkt. Därför har vi skapat en rejäl checklista med allt som du behöver tänka på när du skall köpa in ett nytt system. I checklistan kan du utöver att sätta ja/nej-bockar också markera vilken funktionalitet som är relevant och viktig för ditt företag genom att ge dem en prio.
Till checklistan

Vi lär dig allt du behöver kunna

– Du får obegränsat med utbildning tills du känner dig helt trygg. Om det tar dagar eller veckor spelar ingen roll. Men hittills har jag inte mött någon som inte lärt sig att använda Bygglet, berättar Malin Lindelöf, utbildningsansvarig på Bygglet

Möt temaet som stöttar dig hela vägen
Bild på vårt Customer success-team glada och uppställda i vår entré

Kontakta supporten när du vill

– Efter grundutbildningen får du ringa precis när du vill och fråga hur mycket du vill. Svarstiden är två minuter i snitt och vi svarar inom en timme på mailen. Det är väldigt sällan vi inte kan hjälpa till, möjligen om du ringer till fel support, berättar Arvid Lundgren, teamledare för supporten.

Läs mer om vår kundservice
vårt supportgäng, glada uppradade i vår "teater" på kontoret i Göteborg

Börja spara tid och pengar redan idag

Investera 2 arbetstimmar och få 40 tillbaka – varje månad!

Det enda du behöver göra för att halvera din administration är att logga in i vårt digitala projektverktyg på din dator och mobil. All nödvändig utbildning och support ingår och de flesta är igång efter två timmar redan, så varför vänta?

Upptäck våra paket & priser

75 000

aktiva Bygglet-användare

1,8 miljoner

genomförda projekt i Bygglet

9 av 10

kunder rekommenderar Bygglet

3

olika språk i appen

Nyfiken på att veta mer om Bygglet?

Klicka här eller ring oss på 0770-339788