fbpx

Ett år kostnadsfritt? Vilken tomte till chef!

Vår VD Hanna har dragit på sig sin vackraste tomtedräkt och har fått helt galet med julfeeling. Just nu kan du nämligen vinna ett år med Bygglet utan kostnad!

Bild på en jultomte

Så här gör du för att delta:

Boka och genomför en kostnadsfri demo med Bygglet eller beställ Bygglet, innan 31 december 2021. Enklaste sättet att göra detta är genom att fylla i formuläret till höger så hör vi av oss till ditt företag inom kort!

Du förbinder dig inte till något genom att delta men med kampanjkoden Jul21 får ditt företag dessutom 2 fria månader om ni väljer att bli kund.

Lägger du en beställning via hemsidan får ditt företag ett avtal skickat till sig, men att signera detta och bli kund är alltså inte ett krav för att delta i utlottningen. Fullständiga villkor hittar du längre ner på denna sida.Det här är Bygglet

Bygglet är ett skräddarsytt projektverktyg för små till medelstora hantverkare från alla branscher.  Lättanvänt med många smarta funktioner, schyssta villkor, och en support som får toppbetyg gång på gång!

Så här fungerar det
Bild på en jultomte

Några av våra kundcase:

Bild på en kille som håller i en massa pärmar

30/01 2020

“Jag tappade 421 kilo med Bygglet”

“Jag tappade 421 kilo med Bygglet”

– Rent administrativt jobbar vi säkert 50 procent effektivare nu. Jag är jädrigt nöjd med Bygglet! Idag slipper man sprätta tvåhundra kuvert i månaden, gå igenom alla fakturor och se till att allt hamnar på rätt projekt. Eller jaga in tidrapporter och arbetsordrar… Hur lång tid tog inte det?

Kategori: Kundcase

Bild på en kille som håller i en massa pärmar

30/01 2020

“Jag tappade 421 kilo med Bygglet”

“Jag tappade 421 kilo med Bygglet”

– Rent administrativt jobbar vi säkert 50 procent effektivare nu. Jag är jädrigt nöjd med Bygglet! Idag slipper man sprätta tvåhundra kuvert i månaden, gå igenom alla fakturor och se till att allt hamnar på rätt projekt. Eller jaga in tidrapporter och arbetsordrar… Hur lång tid tog inte det?

Kategori: Kundcase

Tävlingsvillkor

Arrangören

1. Arrangören är Bygglet AB, organisationsnummer: 556822-0635, adress: von Utfallsgatan 1, 415 05 Göteborg och benämns som Bygglet AB i tävlingsvillkoren.

2. Arrangörens anställda och deras närmast anhöriga samt personer med yrkesmässig anknytning till Bygglet får inte delta i tävlingen.

Utlottningen

3. Tävlingen är öppen för företag som är fysiskt belägna i Sverige och där kontaktpersonen är i myndig ålder.

4. Genom att ditt företag genomför en visning eller beställning av Bygglet mellan 1 december och 31 december 2021, godkänner företaget sitt deltagande i tävlingen – om ni inte tydligt uppger att ni inte vill vara med.

5. En lapp med ditt företags namn läggs till dragningen först efter det att att någon på ditt företag har genomfört en kostnadsfri visning (demo) av Bygglet och/eller lagt en beställning på Bygglets hemsida eller genom Bygglets säljare.

6. Minst en visning eller beställningen måste ha skett tidigast 1 december och senast 31 december 2021. Av- eller ombokar ditt företag ett första möte innan detta datum läggs ingen lapp till dragningen.

7. Bygglet AB förbehåller sig rätten att inte lägga en lapp till dragningen för de bokningar och beställningar som bedöms vara olagliga eller på annat sätt opassande. Ej heller om företaget har ett aktivt med Bygglet sedan tidigare. För företag som redan är kunder sker en separat utlottning. Läs mer här.

8. Om tävlingen inte kan fortskrida som det är tänkt på grund av skäl som ligger bortom Bygglet AB:s kontroll, förbehåller vi oss rättigheterna att avbryta, skjuta fram eller ställa in utlottningen.

Vinsten

9. Vinsten i utlottningen är ett erbjudande till det vinnande företaget om att få första året med Bygglet kostnadsfritt. Företaget är således på inget sätt bundet till att faktiskt tacka ja till erbjudandet och bli kund genom att signera ett avtal med Bygglet.

10. Väljer vinnarföretaget att tacka ja till erbjudandet behöver ett avtal signeras och företaget alltså bli kund till Bygglet. Företaget är dock ej tvunget att verkligen använda Bygglet under hela året, och avtalet kan närsomhelst (fram till dess att det eventuellt förnyas nästkommande år) sägas upp av vinnarföretaget.

11. Att få första året kostnadsfritt innebär alltså att det företag som tar emot erbjudandet och signerar avtalet får sitt konto med tillhörande antal licenser efter behov uppsatta i Bygglet. Erbjudandet gäller dock alltså inte över flera företag i en koncern utan endast det företag som signerat avtalet.

Dragning av vinnare

12. Ett ensamt företag dras som vinnare med en slumpgenerator fredagen den 14e januari 2022 och kontaktas via mail av Bygglet. Var vaksam på bluffmail. Vinnaren kontaktas endast av person med epost som slutar med "@bygglet.com". Om du är osäker på om du kontaktats av oss eller en bluff kan du alltid kontakta oss med kontaktuppgifter som anges på www.bygglet.com

13. Om det kontaktade företaget inte svarar inom 7 arbetsdagar går vinsten vidare. 

Övrigt

14. Bygglet AB och vår utlottning har ingen anknytning till Instagram och Facebook och är inte utvecklat, sponsrat eller administrerat av varken Instagram eller Facebook.