Funderar du på att byta projektverktyg?

Bygglet är Sveriges ledande digitala projektverktyg för hantverkare med 65 000+ användare. Hos oss får du personlig service med omtanke och en oslagbar helhet med funktioner som hänger ihop. Dessutom till ett riktigt bra pris. 

Boka en kostnadsfri demo
hero

Vi hjälper dig med flytten

Har du blivit inlåst i ett långt avtal, tvingats betala dyrt för enkel support eller fastnat med dålig teknik? Det slipper du med Bygglet. Vi försöker rakt igenom att vara det schyssta projektverktyget och vårt mål är att hjälpa er att hitta ett system som faktiskt passar och funkar för er verksamhet. Vi besvarar alla frågor du har och hjälper dig igång på nolltid.

Snabb övergång, ikon

Snabb övergång

Som Bygglet-kund blir du en i familjen. Du får en personlig kontaktperson och ett helt team som är redo att hjälpa dig komma igång och att flytta över data från ditt tidigare system.

Bang for the buck, ikon

Bang for the buck

Bygglet är snabbt och genomtänkt. Här hänger alla funktioner ihop på riktigt och du kan vara igång med en integration till ditt ekonomisystem på bara 5 minuter!

Support i världsklass, ikon

Support i världsklass

Vårt supportgäng svarar alltid inom 2 minuter och får i snitt 4,96 av 5 i betyg på alla ärenden de tar emot. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila med oss.

Lyssna på en kund som gjort bytet redan

Vi hör ofta från våra kunder att de tidigare haft ett manuellt eller digitalt verktyg som inte gjort dem fullt så effektiva som de hade hoppats, eller där de blivit inlåst i ett långt avtal, tvingats betala dyrt för enkel support eller fastnat med dålig teknik. Det slipper du med Bygglet.

Se intervjun här

Vi lär dig allt du behöver kunna

Vi släpper dig aldrig vind för våg, utan du får obegränsat med utbildning tills du känner dig helt trygg. Om det tar dagar eller veckor spelar ingen roll. Men hittills har jag inte mött någon som inte lärt sig att använda Bygglet, berättar Malin Lindelöf, utbildningsansvarig på Bygglet

Möt teamet som stöttar dig hela vägen

Kontakta supporten när du vill

– Efter grundutbildningen får du ringa precis när du vill och fråga hur mycket du vill. Svarstiden är två minuter i snitt och vi svarar inom en timme på mailen. Det är väldigt sällan vi inte kan hjälpa till, möjligen om du ringer till fel support, berättar Arvid Lundgren, teamledare för supporten.

Kundservice

Redo att spara 50 000 kr?

– Innan Bygglet hade vi ett annat projektverktyg, ändå fick vi lägga åtskilliga timmar på kontorsarbete. Vår externa revisor hade också massor att göra, säger Calle Fröje, VD på Kungsbacka Sten & Entreprenad.

Se fler kundcase

63 000

aktiva Bygglet-användare

1,7 miljoner

genomförda projekt i Bygglet

9 av 10

kunder rekommenderar Bygglet

15

olika språk i appen

Kontakta oss om du funderar på att byta: