fbpx

Uppstart, utbildning och support ingår alltid i alla våra paket

Bild på en telefon med Magnus Buregård - boka demo

Boka en kostnadsfri demo idag

Fyll i dina uppgifter, så kontaktar vi dig inom kort för att tillsammans bestämma en tid då vi visar dig Bygglet. Du kan också nå oss direkt på 0770-339788

  • Vi kontaktar inom 2 timmar (vardagar)
  • Kostnadsfri  behovsanalys
  • Inga startavgifter eller dolda avgifter

Nöjda kunder

Tredubblad omsättning med hjälp av Bygglets digitala projektverktyg!

– Idag har vi cirka 70 projekt igång samtidigt, det finns inte en chans att hålla ordning på allting i huvudet och få med det på faktura mot kund. Det skulle bli mer fel som vi förlorar pengar på. Att vi valde Bygglet var för att det kändes rimligast och mest priseffektivt. Systemet har alla funktioner vi letade efter och det jobbas aktivt med utvecklingen, vilket är otroligt viktigt och uppskattat. Bygglet möter alla förväntningar vi har.

Nicklas Nyholm - Nicke Snickare i Värmland AB

Från 50 till 170 anställda på 5 år när Gevab skaffade Bygglet!

– Under 2018 var vi 40-50 anställda. I dagsläget är vi 170 och att sitta med papper för 170 anställda hade varit en omöjlighet. Det hade tagit enorma resurser och ofantligt mycket tid, vilket hade påverkat lönsamheten i bolaget. Idag kan en person sköta väldigt mycket arbete bakom skärmen, vilket vi sparat otroligt mycket tid på. En förutsättning för att vi har kunnat växa är att vi har blivit digitala tack vare Bygglet.

Oliver Celec - Gevab Byggservice