Får vi bjuda på en fika värd 92 040 kr?

Det är nämligen så mycket deg den genomsnittlige hantverkaren sparar per år med Bygglet! Boka en demo eller bara en fikapaus och se hur just din firma kan spara tid och pengar. Vi bjuder på kaffe och bulle, och blir du kund får du även 2 kostnadsfria månader.

Boka en fika Läs mer
hero

Har du dator och mobil? Vi ordnar resten

Vårt digitala projektverktyg är anpassat för hantverkarens vardag och det är riktigt enkelt att komma igång med och att använda. Vårt mål är att hjälpa er att hitta ett system som faktiskt passar och funkar för er verksamhet. Vi besvarar alla frågor du har och hjälper dig igång på nolltid. I snitt sparar våra kunder 90 040 kr per år! Räkna själv här!

Superenkelt att komma igång, ikon

Superenkelt att komma igång

Som Bygglet-kund blir du en i familjen. Du får en personlig kontaktperson och ett helt team som hjälper dig igång eller med ”flytten” från ett tidigare system.

Smart hela vägen från offert till faktura, ikon

Smart hela vägen från offert till faktura

Bygglet är snabbt och genomtänkt. Här hänger alla funktioner ihop på riktigt och du kan vara igång med en integration till ditt ekonomisystem på bara 5 minuter!

Snabb support i världsklass, ikon

Snabb support i världsklass

Vårt supportgäng svarar inom 2 minuter och får i snitt 4,96 av 5 i betyg på alla ärenden de tar emot. Du väljer själv om du vill ringa, chatta eller maila med oss.

75 000

aktiva Bygglet-användare

1,8

miljoner genomförda projekt

9 av 10

kunder rekommenderar Bygglet

15

olika språk i appen

Om kalendern ovan strular eller du känner dig lite osäker på hur du ska boka en fika, så kan du också boka en vanlig demo genom att fylla i din epost eller ditt telefonnummer här. Uppge att du är sugen på en fikapaus när vi hör av oss!

P.S Erbjudandet om 2 fria månader gäller fram till och med 15 januari 2021.