fbpx

Är du Sveriges snabbaste hantverkare?

Välkommen till Stockholm 27 september för ett kostnadsfritt evenemang med Bygglet och våra systerbolag där du får möjlighet att rejsa mot andra hantverkare och tävla om fina priser!

Säkra din plats här!
4.7
1 stjärnor 2 stjärnor 3 stjärnor 4 stjärnor 5 stjärnor
Utmärkt

Baserat på kundomdömen för Bygglet

Eller Beställ direkt

SmartCraft OnTrack logo

On Track gör come back i Stockholm 27 september!

Du kommer få testa dina färdigheter i racing med skåpbil och också tävla i gokart! Lägg plattan i mattan för att knipa bästa tiden! Självklart utan fartkontroller. Under eventet har vi med oss våra systerbolag EL-VIS och Coredination. Ta tillfället i akt och ställ dina frågor om hur du kan förbättra lönsamheten i firman med hjälp av deras tjänster!

Om eventet

On Track är evenemanget där hantverkare får möjlighet att upptäcka Bygglet och våra systerbolag – och tävla mot varandra om titeln som Sveriges snabbaste hantverkare. Det finns ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Varje företag får därför också ha max två deltagare som kör. På plats kommer det serveras kaffe, fika, dryck och lättare mat. Här kan du se bilder från gokart eventen i Göteborg och Malmö från februari 2023!

OBS! Information från instruktörer och upplägg på tävling och köring kommer hållas på svenska.

Självklart gästas vi av riktiga racing-proffs som ger dig sina bästa tips och trix på hur du ska ta dig an banan! Ni kommer delas in i grupper om 10 personer där varje grupp roterar mellan olika körstationer.

Under eventet är vi glada över att ha med oss vår huvudsponsor Factoringgruppen, som hjälper företag med enkla och snabba fakturaköp så att du slipper ligga ute med pengar under längre tid. Vi har en smidig integration till Factoringgruppen där du direkt i Bygglet kan sälja en eller flera av företagets fakturor. Läs mer om integrationen och vårt samarbete här.

Passerade event

Stockholm 12 maj
Race med både skåpbilar och Gokarts
Arlanda Test Track, Halmsjövägen 40

Eventet sponsras av
Bild av logotyp från Factoringgruppen    Logga av Talenom

 

Malmö 3 februari
Gokart City Malmö, Lantmannagatan 59D
Förmiddagsgruppen: kl. 9-11
Eftermiddagsgruppen: kl. 13-15

Eventet sponsras av
Bild av logotyp från Factoringgruppen

 

Göteborg 10 februari
Göteborgs Gokartcenter AB, Bulyckevägen 20
Förmiddagsgruppen: kl. 11-13
Eftermiddagsgruppen: kl. 14-16

Eventet sponsras av
Bild av logotyp från Factoringgruppen

Upplägg

  • Varje tillfälle är uppdelat i ett förmiddags- och ett eftermiddagspass.

  • Passen börjar med en introduktion till Bygglet följt av en utbildning med erfarna instruktörer kring hur man hanterar bilarna på banan

  • Därefter sker en uppdelning i grupper där företag kan komma att blandas med varandra

  • Efter att alla kört koras respektive stads snabbaste tid med prisutdelning och gratulationer, och efter 12 maj vet vi slutligen vem Sveriges snabbaste hantverkare är!

On Track är tillbaka

2021 anordnade vi On Track för första gången och oj vilken succé det blev! Eventet ägde rum på Arlanda Racing Track och redan då fanns planer på att ta konceptet vidare till flera städer. Därför testar vi nu att bjuda in till event där vi kör go-kart tillsammans även i Göteborg och Malmö! Tills vi ses där, kika gärna på filmen och våra bilder från förra gången On Track ägde rum: